A szállás Szerződés Feltételei !

A Polgári Törvénykönyv 415.§ és 416.§ rendelkezései és a jelen szerződési feltételekben foglaltak az irányadók.

Az utas, vagy meghatalmazottja az üdülést írásban megrendelte, és ezzel az üdülési feltételeket a részvételi díjban foglalt szolgáltatásokat megismerte és elfogadta.

A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, balesetbiztosítást és útlemondási biztosítást, ezt egyénileg kell megkötni. A részvételi díj tartalmazza a szállásköltségét, melegvíz és áramszolgáltatást, takarítást és az ágyneműt. Az egyéb szolgáltatások árai a vendégház árjegyzékében megtalálhatók.

*
*
A biztos szálláshelyet mindkét fél érdekében, a bruttó szolgáltatási-árak kb.10%-nak befizetésével/átutalásával mint foglaló, tudjuk csak garantálni.

A biztos szálláshely érdekében a foglalási-összeget,
a megrendeléstől számított 7-napon belül
kérjük utalni a megadott Bankszámlára.

*
A fennmaradó szállás-összeget a szálláshely elfoglalása előtt KELL kiegyenlíteni a megérkezéskor, a szálláshely tulajdonosának üzemeltetőjének, vagy ezek megbízottjának.

*
Foglalóját elveszti a megrendelő, ha szálláshelyét bármilyen oknál fogva lemondja, visszamondja!


A foglaló a szállásadótól, duplán kerül visszafizetésre a foglaló feladójának, ha a szállásadó a megrendelt szálláshelyet az érkezési nap előtti 7-napon belül mondja vissza megrendelőjének,
... vagy a szálláshelytől max.25km-es körzetben sem tud hasonló feltételek mellett szállást, -és alapvető ellátást biztosítani vendégeinek, a megrendelt, vagy ahhoz közeli időpontra.


A Vendég/megrendelő, ha az előzetesen írásban is lefoglalt szobák számát és a létszámot az érkezési napon, vagy előtte 14-napon belül módosítja/csökkenti,
a már korábban lefoglalt szálláskapacitás összegét kell megfizetnie a szálláshely tulajdonosának üzemeltetőjének.


*

Ha az elfoglalt szálláshelyet a vendég,
a lejárat előtt bármilyen okból véglegesen elhagyná, akkor is az eredetileg megrendelt és lefoglalt éjszakák számával/fő,..tartozik a szállásadójának !

A már kifizetett szállásárat,
a szállásadónak nem áll módjában visszafizetni, ha a Vendég a szálláshelyet a lejárat idő előtt azt elhagyná !
*


A megrendelő a szálláshelyet írásban v.telefonon, továbbá már foglalóval is lefoglalt megrendelésével együtt a fent leírtakat elfogadta, -és azt tudomásul vette !


BWCN > GASTRO & HOLISTIC MUSIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com